Shoutul Tech

Business Is Sunnah


Leave a comment

Kenapa dah lama tak update bolg?

Kenapa dah lama tak update blog? Hehehe.

Sori kengkawan. Semenjak dua menjak nie busy tahap gaban. Tak sempat nak update blog.

Sibuk menyiapkan final year project (FYP/PSM).

Alhamdulillah, report dah submit pada supervisor.

Sekarang nie tengah tunggu supervisor check sama ada perlu buat pembetulan atau tidak.

Isnin nie dah kena submit full report kepada panel.

Seminggu lepas tu, Insya-Allah akan present project.

Saya akan present project depan panel pada 3 Jun 2013 nie. Doakan semoga saya sukses yer ^_^

Sekarang nie masih lagi dalam proses touch up programming, so still busy lagi walaupun report dah submit.

Kita orang present time study week =(

Insya-Allah habis presentation nanti terus prepare untuk final exam.

Macam-macam dah plan sebenarnya untuk blog nie, cuma tak berkesempatan nak buat jer lagi.

Insya-Allah ada masa nanti saya akan buat.

Ok la. Nak sambung kerja sikit.

 

Tata, titi, tutu. Hehehe ^_^

Advertisements